ΠΑΡΕΤΖΟΓΛΟΥ
 
 
ENTRY LINE by PARETZOGLOU
 
Profi
 
CIMATRON
 
ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ
 
Stock Online
 

 
ΚΟΝΤΑ ΣΤΙΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ...
 
 

 

Kοντά στις τεχνολογικές εξελίξεις... EMO 2007Η εταιρία μας παρακολουθώντας τις τεχνολογικές εξελίξεις και έχοντας ως στόχο την κάλυψη των συνεχώς αυξανόμενων αναγκών των πελατών της, οργάνωσε αποστολή στην παγκόσμια έκθεση εργαλειομηχανών ΕΜΟ 2007.


Συγκεκριμένα ο κύριος Δημήτρης Παρετζόγλου μαζί με τα στελέχη του τμήματος πωλήσεων, Τάκη Μποζίκη και Δήμο Περγαντή, επισκέφθηκαν την ΕΜΟ 2007 που πραγματοποιήθηκε στο Ανόβερο της Γερμανίας από 17-22 Σεπτεμβρίου 2007.

  Παραβρέθηκαν και συμμετείχαν στο περίπτερο της κορυφαίας κατασκευάστριας εταιρίας εργαλειομηχανών  DOOSAN INFRACORE, που αποκλειστικά αντιπροσωπεύει η εταιρία μας στην Ελλάδα και φρόντισαν για την εξυπηρέτηση των Ελλήνων επισκεπτών.

 

                                                                   

 

 

                   Παράλληλα ενημερώθηκαν για τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις και όλα τα καινούρια μοντέλα των εργαλειομηχανών ενώ συμμετείχαν μαζί με Έλληνες πελάτες σε σειρά εκδηλώσεων που διοργάνωσαν οι εκθέτες, όπως ομιλίες, δεξιώσεις κλπ.                          

 

 

   Στα πλαίσια της δεξίωσης για τους αντιπροσώπους της DOOSAN INFRACORE, η εταιρία μας τιμήθηκε με το βραβείο «Excellent Sales 2006». Το βραβείο παρέλαβε ο κύριος Δημήτρης Παρετζόγλου

 

Η επόμενη ΕΜΟ θα πραγματοποιηθεί 5-10 Οκτωβρίου 2009 στο Μιλάνο.

                             


 

 

 
αρχή σελίδας