ΠΑΡΕΤΖΟΓΛΟΥ
 
 
ENTRY LINE by PARETZOGLOU
 
Profi
 
CIMATRON
 
ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ
 
Stock Online
 

 
Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΣΕΚΕΜulti Machinery 2007
 
 

Η παρουσία της εταιρείας μας στην έκθεση ΣΕΚΕΜ / Multi Machinery 2007 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία.

Παρόλο που ήδη ανήκει στο παρελθόν, αξίζει να σταθούμε σε αυτή για λίγο. 

Οι κλαδικές εκθέσεις εργαλειομηχανών γίνονται πλέον κάθε δυο χρόνια στην Ελλάδα. Από αυτόν το λόγο και μόνο αποτελούν είδηση.

Παράλληλα, νοιώθουμε ότι καταφέραμε να πρωτοτυπήσουμε για άλλη μια φορά, όχι εκθέτοντας απλά μηχανές από την αποθήκη μας προς πώληση, αλλά εκθέτοντας πραγματικά υψηλή τεχνολογία, μεταφέροντας για άλλη μια φορά στους πελάτες μας τη μορφή των πραγμάτων που έρχονται.

Έτσι λοιπόν παρουσιάσαμε:

  • Το κέντρο κατεργασίας της DMG, DMU 50 που προσεγγίζει το εργοτεμάχιο από 5 πλευρές
  • Τόρνο Doosan, PUMA 1800 TT με 2 ατράκτους και δυο μύλους .
  • Ηλεκτροδιάβρωση βύθισης ηλεκτροδίου Charmilles Roboform 550 GAMATEC accura 3 που εκπροσωπεί το μέλλον στην κατασκευή καλουπιών και ειδικών εξαρτημάτων
  • Κάθετο κέντρο κατεργασίας της DMG, DMC 64 V με πρόωση κοπής 60 μέτρα ανά λεπτό και γραμμικό κινητήρα στον άξονα Χ

Τα παραπάνω κάναμε σε μια προσπάθεια να ακολουθήσουμε το ρεύμα της Ελληνικής αγοράς που ζητάει περισσότερο παρά ποτέ εργαλειομηχανές ιδιαίτερα προηγμένης τεχνολογίας. Είναι πλέον σαφές ότι με εξοπλισμό συμβατικής η παρωχημένης τεχνολογίας, θα είναι πολύ δύσκολο να καταστεί ανταγωνιστική η Ελληνική βιομηχανία, τα χρόνια που έρχονται.

Πέρα όμως από τις 8 συνολικά εργαλειομηχανές που εκθέσαμε, είχαμε και δυο εκπλήξεις.

Η πρώτη αφορά σε όλους τους επισκέπτες της έκθεσης. Ήταν ένας προσομοιωτής Formula 1 που όσοι το θέλησαν μπόρεσαν όχι μόνο να απολαύσουν για πρώτη φορά σε Ελληνική έκθεση εργαλειομηχανών ένα στατικό μοντέλο Formula 1 Ferrari αλλά ακόμα και να νοιώσουν την αίσθηση μιας Formula 1 μέσα από τη θέση οδήγησης και τον προσομοιωτή.
Η Formula 1 δεν είναι άσχετη από τις εργαλειομηχανές Τα περισσότερα εξαρτήματα των αυτοκινήτων της Formula 1 κατασκευάζονται με τη χρήση εργαλειομηχανών CNC. Τα εργαστήρια των ομάδων που τα κατασκευάζουν είναι σύγχρονα μηχανουργεία.

Η δεύτερη έκπληξη αφορούσε στο συλλεκτικό ρολόι /χρονογράφο που χάρισε η εταιρεία μας στους πελάτες της, σαν μια ελάχιστη ένδειξη σεβασμού, εκτίμησης και ευχαριστίας,  για την εμπιστοσύνη με την οποία μας περιβάλλουν.

Η παραπάνω περιγραφή μαζί με τις φωτογραφίες που παραθέτουμε είναι για εμάς ο καλύτερος τρόπος για να αφήσουμε την ΣΕΚΕΜ / Multi Machinery 2007 να περάσει στην ιστορία.

Ραντεβού λοιπόν σε δυο χρόνια στη Θεσσαλονίκη. 
 
αρχή σελίδας