ΠΑΡΕΤΖΟΓΛΟΥ
 
 
ENTRY LINE by PARETZOGLOU
 
Profi
 
CIMATRON
 
ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ
 
Stock Online
 

 
DOOSAN INFRACORE
 
 

DOOSAN INFRACORE

Ο βιομηχανικός όμιλος DOOSAN ιδρύθηκε στην Κορέα το 1937 και από τότε παίζει ηγετικό ρόλο στην παγκόσμια βιομηχανία. Παρουσιάζοντας αξιόλογους ρυθμούς ανάπτυξης προσφέρει ένα τεράστιο φάσμα προϊόντων υψηλής τεχνολογίας και εξαιρετικής ποιότητας, με αποτέλεσμα να συγκαταλέγεται στους μεγαλύτερους βιομηχανικούς ομίλους της Κορέας.

Η DOOSAN ξεκίνησε την κατασκευή εργαλειομηχανών, αρχικά για να υποστηρίξει τη δική της βιομηχανική παραγωγή. Η ζήτηση από την παγκόσμια αγορά ήρθε πολύ γρήγορα. Γα να μπορέσει ν' ανταποκριθεί στις ανάγκες των πελατών της διεύρυνε την γκάμα των προϊόντων της με αποτέλεσμα να διαθέτει μία ολοκληρωμένη γκάμα εργαλειομηχανών υψηλής τεχνολογίας, όπως CNC τόρνους, κέντρα τόρνευσης και φρεζαρίσματος, πλήρη σειρά από κέντρα κατεργασίας, οριζόντιες διατρητικές μηχανές, κέντρα πεντάπλευρης κατεργασίας, μηχανές ηλεκτροδιάβρωσης, μηχανές κοπής με laser κλπ. Τα μηχανήματα της DOOSAN έχουν αποσπάσει παγκόσμιες διακρίσεις για την εξαιρετική ποιότητα που προσφέρουν. Χάρη σε ένα εκτεταμένο δίκτυο αντιπροσωπειών, η DOOSAN παρέχει πλήρη κάλυψη ανταλλακτικών και ολοκληρωμένο service οπουδήποτε στον κόσμο οποιαδήποτε στιγμή.

 Η DOOSAN αποτελεί σήμερα τη μεγαλύτερη βιομηχανία εργαλειομηχανών της Κορέας και προωθεί την ανάπτυξη της στην παγκόσμια αγορά μέσω αντιπροσωπειών σε όλο τον κόσμο. Διαθέτει πάνω από 50 αντιπροσωπείες σε ισάριθμες χώρες. Η σχέση κόστους - απόδοσης των εργαλειομηχανών DOOSAN ξεπερνάει κάθε προσδοκία. Τα προϊόντα είναι απόλυτα εναρμονισμένα με όλες τις διεθνείς προδιαγραφές ποιότητας, αξιοπιστίας και ασφάλειας και αποτελούν την ιδανική πρόταση για τις Ελληνικές επιχειρήσεις και τον αναπτυσσόμενο κλάδο της Υπεργολαβίας. Η ολοκληρωμένη υποστήριξη της ΠΑΡΕΤΖΟΓΛΟΥ, με εκπαίδευση και σέρβις, συμπληρώνει την καλή εικόνα των προϊόντων και σηματοδοτεί μία νέα εποχή στον τομέα των εργαλειομηχανών στην Ελλάδα. Η ΠΑΡΕΤΖΟΓΛΟΥ, στη χώρα μας,  έχει εγκαταστήσει περισσότερες από 200 εργαλειομηχανές DOOSAN από το 1999.

 

Ενδεικτικά μηχανήματα της εταιρίας:


Για να δείτε αρχεία PDF χρειάζεστε τον ACROBAD READER

 
Επίσημος δικτυακός τόπος: http://eudomss.doosaninfracore.com/
 
 
αρχή σελίδας