ΠΑΡΕΤΖΟΓΛΟΥ
 
 
ENTRY LINE by PARETZOGLOU
 
Profi
 
CIMATRON
 
ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ
 
Stock Online
 

 
ENTRY LINE by PARETZOGLOU
 
 

ENTRY LINE by PARETZOGLOU

Η εταιρία ΠΑΡΕΤΖΟΓΛΟΥ μέσα στην πολύχρονη πορεία της, έχει σκοπό να αναβαθμίζει την Ελληνική Βιομηχανία Μετάλλου και να την καταστήσει περισσότερο ανταγωνιστική, περισσότερο αποτελεσματική και περισσότερο ευημερούσα.

Ο σκοπός της επιτυγχάνεται προσφέροντας πάντα κατάλληλο εξοπλισμό, ιδανικής σχέσης κόστους και απόδοσης. Όλα αυτά μαζί με ένα πακέτο υπηρεσιών υψηλής προστιθεμένης αξίας.

Αυτό είναι μια ακλόνητη πολιτική της ΠΑΡΕΤΖΟΓΛΟΥ, στα πλαίσια της οποίας εξασφάλισε για τους πελάτες της την νέα σειρά μηχανών χαμηλού κόστους που ονομάζεται «Entry Line by Paretzoglou».

Με τη σειρά αυτή οι πελάτες της, μπορούν να αποκτήσουν εργαλειομηχανές CNC εξαιρετικής ποιότητας και προδιαγραφών, μαζί με το πακέτο υπηρεσιών της, σε απίστευτα χαμηλές τιμές.

Πρόκειται για μηχανήματα που κατασκευάζονται σε συνεργασία με έναν από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές στη Ταϊβάν. Εξοπλίζονται με τα καλύτερα μηχανικά εξαρτήματα της αγοράς και έχουν υποβληθεί σε εξαντλητικές δοκιμές αντοχής και απόδοσης. Για αυτό το λόγο προσφέρονται με 3 χρόνια εγγύηση. Εκτός από τη μοναδική εγγύηση όμως η ΠΑΡΕΤΖΟΓΛΟΥ έχει φροντίσει να εξασφαλίσει τις μηχανές Entry Line δίνοντας σας με κάθε μηχανή και μια συσκευή Pro.Fi. (συσκευή προστασίας από τις διακυμάνσεις του ρεύματος).
Η γκάμα των μηχανημάτων «Entry Line by Paretzoglou» περιλαμβάνει CNC τόρνους και κέντρα κατεργασίας
 

Ενδεικτικά μηχανήματα της εταιρίας:


Για να δείτε αρχεία PDF χρειάζεστε τον ACROBAD READER

 
Επίσημος δικτυακός τόπος:
 
 
αρχή σελίδας